Uppvärmning

Denna enkla uppvärmning utan motstånd är lätt att ställa in och är perfekt för att få spelare på humör för träning eller för att få igång fötterna inför en match.
Detta är mycket lätt att ställa in och kan användas för olika avstånd, långa och korta passningar tillsammans med en en-två-färdighet. Det är en enkel uppvärmning utan motstånd men den kräver bra koordination.

Uppstart
För att använda denna enkla uppvärmning markera en 10×10-meter fyrkant med koner. Placera en kon som visas för de centrala spelarna. Vi har använt 14 spelare i denna aktivitet, inklusive två servrar.

Hur man spelar det
Placera de två servrarna inuti kvadraten och arrangera de återstående spelarna runt områdets fyra hörn, använd de centrala spelarna för att göra en-två väggpassningar på motsatta sidor av kvadraten och en förstagångspassning längs de andra sidorna av kvadraten.
Spelare bör lägga sina passningar till de centrala spelarna, som måste se till att de kontrollerar bollen och skickar tillbaka den till de löpande spelarna så att de inte behöver bryta sitt steg. Du bör byta spelarna regelbundet och byta ut de två centrala väggpassarna. Du måste ha två bollar i spel samtidigt.

Detta är en fantastisk aktivitet för att få kalla fötter värmda och redo att spela på en match eller ett träningspass. Spelare bör passa och röra sig snabbt runt kvadraten med skarpa passningsrörelser.

foot-soldiers-warm-up-1
1.Spelet startar på båda sidor med en passning till servern som spelar ett-tvåa med den arbetande spelaren.
2.Spelaren dribblar mot konen och passar till spelaren vid konen.

foot-soldiers-warm-up-2
3.Spelaren vid nästa kon måste vara i rörelse för att ta emot bollen och göra en passning med ett tillslag till nästa kon.
4.Spelare måste följa passet och fortsätta röra sig runt kvadraten.
5.Den mottagande spelaren för en-två-passningen kan ta två beröringar eftersom detta måste vara ett korrekt drag med en bra mottagning.