Snabb paus.

Detta spel förbättrar snabba attacker och kombinationsspel. Anfallarna måste bryta fram för att kunna använda den extra spelaren och skapa en chans att göra mål.

Markera ett område på 50×30 meter uppdelat i två sektioner. Du behöver minst sex spelare för övningen– vi har använt 13 spelare.

Hur man spelar
Börja med att spela bollen till försvararna. De går tillbaka till de tre angriparna, som springer framåt och skapar en 3 mot 2-överbelastning.
De tre första anfallarna tar sig an två försvarare. När den bollen har spelats, tar den andra vågen av anfallare emot två nya försvarare från sidlinjen.
Varje attack har olika anfallare och försvarare tills sex bollar är slut. Sedan byter angripare med försvarare.

Metod
Kontrata nfall är ett utmärkt sätt för försvarande lag att bryta sig ur sin egen planhalva, släppa pressen på försvararna och skapa chanser att göra mål och döda en match. Ofta i cupmatcher kommer lagen att försvara sig djupt mot ett bättre lag och sedan försöka kontra när de vinner bollen.

1. Tränaren serverar en boll i den högra rutan till en av spelarna med väst för att starta spelet.
2. Laget måste göra tre passningar med den neutrala spelarens överbelastning för att släppa spelaren i väst.

FastBreak1

3. I samma sekund som spelaren släpps från den högra boxen, servar tränaren till en spelare i väst i den vänstra boxen.
4. Den släppta spelaren går 1 mot 1 mot försvararen och bör använda färdigheter för att få ett skott på mål.

FastBreak2

5. Om bollen tappas i 3 mot 3+1-rutan måste den gå till spelaren i väst och tre passningar måste göras igen innan han bryter ut.

FastBreak3