Rondo skjuta.

Använd detta snabba poängspel för att lära ut dina spelare hur man griper tag i målmöjligheter.
VARFÖR ANVÄNDA DET
Denna övning handlar om att göra mål före dina motståndare och slå ut dem. Det är ett snabbt spel med ständigt föränderliga lag, och det får angripare att sniffa upp möjligheter och dra nytta av dem.

Spelare är i en 2 mot 2 i diamanten, med två av sina lagkamrater i hörn områdena vid den anfallande änden av planen.
Spelet börjar med en passning från målvakten till en av hans lagkamrater i diamanten.

UPPSTART
Sätt upp ett område på 15×15 meter med mål i varje ände och med hörnen avskurna från kanten av målet till mitten. Vi har använt 10 spelare. Du behöver två vanliga mål.

HUR MAN SPELAR
Dela upp spelarna i två lag om fyra plus två målvakter. Två spelare från varje lag spelar i området, med två spelare vardera i hörn zonerna i slutet som deras lag angriper. Spelare kan använda sina lagkamrater i hörnet, som spelar one-touch, men om de gör det måste de sedan byta plats med den spelaren, som kommer in på planen. Om ett lag gör mål byter motståndarnas centrala spelare med sina lagkamrater på utsidan. Det poänggivande laget stannar kvar och tar emot ytterligare en boll från sin målvakt.

Spelarna på utsidan har en touch för att få en bra passning in
en av angriparna.
Om spelare passerar till sina lagkamrater på utsidan måste de byta med den spelaren.

Om ett lag gör mål stannar paret kvar, medan motståndarspelarna byter med sina utomstående lagkamrater.

TEKNIK
Denna övning får spelare att använda bra teknik i snabbhet och under pressförhållanden. Det är roligt och alla spelare är involverade i att använda färdigheter och teknik för att göra mål.