Inläggs kvadrater.

Detta spel uppmuntrar spelare att slå höga bollar exakt och snabbt. När de tar emot bollen på kanten, kommer de att sätta i ett fantastiskt förstagångsinlägg att fånga en reträtt försvar.

PLAN
Skapa ett område på 40×40 meter med 10×10-meters kvadrater i två motsatta hörn. Vi har använt 11 spelare.

HUR MAN SPELAR
Du behöver två inläggare, en i varje kvadrat. I huvudområdet spela en omgång 6 mot 3. Laget på sex måste göra tre passningar innan han ger bollen till en spelare i kvadraten – han har två beröringar och måste gå över till den andra kvadraten för att göra mål för laget. Spelaren i den motsatta kvadraten måste kontrollera bollen och passa den tillbaka till laget på sex. Om laget om tre vinner bollen ska de passa till en av spelarna i boxen, som passar för att göra mål för dem. Alla starter och omstarter kommer från tränaren, som spelar in bollen till laget om sex.

METOD
Det åligger spelarna i kvadraterna att få spelet att flyta på. Det kan vara frustrerande om spelare inte slår höga bollen, så håll ett öga på hur det går och byt Inläggare med snabba mellanrum.


Spelet börjar med en passning från tränaren till laget på sex spelare.
Laget på sex måste göra tre passningar innan de kan få bollen till en av inläggarna i kvadraterna.

bild1

Inläggarna har två beröringar för att slå den höga bollen till den andra kvadraten och göra en poäng för laget om sex.
Mottagaren måste kontrollera bollen och starta de sex spelarna genom att skicka bollen till dem igen.

bild2

Laget med tre måste arbeta hårt för att vinna bollen och om de gör det kan de passa till gränsöverskridaren direkt. När han går över till den andra rutan får han en poäng för dem.

bild3