Vem kan göra mål?

Vinn 1 mot 1-striderna så får du chansen att göra mål i huvudspelet – bra att fokusera dina spelare på att göra mål.
Anfallande mittfältare befinner sig ofta omgivna av försvarare och de måste använda färdigheter för att komma in i målpositioner på planen. Den här övningen hjälper dem att göra det.

WhoCanScore1

Uppstart

Du behöver bollar ett mål av normal storlek plus sex popup-mål eller använd koner för att göra små mål. Skapa ett 25 x 25 meter huvudområde med ett mål och tre mindre 15 x 10 meters områden.

Hur man spelar det

Skapa tre lag med tre spelare. En spelare från varje lag går in på huvudplanen och kämpar för att göra mål mot en målvakt. Spelare på utsidan 1 mot 1-planen måste göra 2 mål för att få rätten att spela på huvudplanen – när en spelare gör detta taggar de lagkamraten på huvudplanen och byter plats. Endast mål gjorda på huvudplanen räknas för den individuella anfallaren, vilket kommer att hålla poängen nära. Lägg ihop poäng efter en viss tid.

Metod

Bollskyddande och slå spelare färdigheter, skytte och färdigheter för att vinna och hitta utrymme som en individuell spelare.
1. På huvudplanen kämpar anfallare för att göra mål mot målvakten i det stora målet.
5. När spelare på ytterplanen gör två mål, gå och tagga en spelare på huvudplanen och byt plats 2. Spelare på utsidan 1 mot 1-plan kämpar för att förtjäna rätten att gå och spela på huvudplanen.
3. På ytterplanen måste anfallare göra två mål för att byta med en spelare på huvudplanen.
4. Här slåss anfallarna mot varandra – endast gjorda mål på denna plan räknas som poäng.
5. När spelare på ytterplanen gör två mål, gå och tagga en spelare på huvudplanen och byt plats.

WhoCanScore2
WhoCanScore3
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com