Passande par Rondo

Direkt från Fulham Academy träningsplats kommer denna uppvärmning att hjälpa till att utveckla ditt lags förmåga att använda båda fötterna och att passa korrekt.

VARFÖR ANVÄNDA DET
Steve Wigley säger att detta är en
bra uppvärmning för att få dina spelare att passa bollen och arbeta i sekvenser och passningsmönster. Att använda en cirkel är ett bra sätt att få yngre spelare att passa med båda fötterna och mer avancerade spelare som länkar och tänker framåt.

UPPSTART
Använd mittcirkeln på en vuxenstigning eller skapa en cirkel med en diameter på 20 meter. Vi har använt 10 spelare.

HUR MAN SPELAR
Spelarna arbetar i par med arbetsparet i mitten av cirkeln. Byt par var 45:e till 60:e sekund. Spelet börjar med en passning från en spelare på utsidan – passningskombinationen är som visas i diagram 1, där den sista passningen görs för en ny spelare utifrån för att starta om passningskombinationerna. Att överlappa spelaren till vänster eller höger innan du startar en passningskombination med arbetsparet. Du kan variera passningsmönstret med spelarna i mitten av cirkeln.

METOD
Saker att hålla utkik efter och korrigera är att ta emot färdigheter och kroppsform; få också spelare att arbeta med vikten och noggrannheten i sina passningar och att använda båda fötterna.

Spelet börjar med en passning från en utespelare till en av spelarparen i mitten.Efter en sekvens av passningar går startspelaren till en annan ytterspelare (pass 5) och återvänder till sin plats.

rondopass1

Arbetsparet vänder sig och går mot den yttre spelaren som nu har bollen och passningssekvensen börjar igen.
När sekvensen har slutförts, startar den yttre spelaren som tar emot den sista bollen sekvensen igen.

rondopass2

Var 45:e till 60:e sekund ska paret i mitten bytas
till ett annat par.

rondopass3
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com