En för alla.

Detta är ett mycket roligt knockout-träningsspel som förlitar sig på att individer vinner matcher för laget. Prova och se vilket lag som kommer att koras till klubbvärldsmästare.


VARFÖR ANVÄNDA DET
Det här är ett roligt pass som också ger dina spelare ett fantastiskt 1mot1-pass.


UPPSTART
Sätt upp ett område på 15×10 meter med ett mål i varje ände. Du behöver ett bra antal bollar – använd cirka åtta i varje ände. Vi har använt 12 spelare.

HUR MAN SPELAR
Du behöver fyra lag för att spela semifinalerna i klubb-VM. Här har vi fyra lag om tre och spelare väljer sina lagnamn från de tävlande klubbarna i CWC. Spelarna går individuellt, så varje semi är en serie 1mot1s och taktiken avgör vilka spelare som går först och sist. Varje 1mot1 varar en minut; spelare slåss om bollen i mitten och spelaren som får det måste skjuta i mål.
Oavsett om han gör mål eller inte, måste han sedan springa tillbaka till sitt eget mål och röra ribban innan han vänder och försöker ta sin motståndare som har samlat in en boll bredvid sitt eget mål.
De andra spelarna står runt planen och håller bollen i spel. Den skulle inte slockna om inte ett skott tas.
När varje 1 mot 1 har spelat lägger du ihop poängen och det vinnande laget går vidare till finalen. Spela två semier, finalen och en tredjeplats.

METOD
Beröring, kontroll, noggrannhet och hastighet på fot och tanke gör detta till en fantastisk aktivitet.

OneForAll1

De tre spelarna i varje lag turas om att gå 1 mot 1 mot en motståndare. Spelarna måste försöka vinna bollen och göra mål.
När skottet tas springer skytten tillbaka till sitt mål och rör vid ribban. Hans motståndare får en boll från planen och försöker göra mål i andra änden.

OneForAll2

Den vita spelaren måste försöka göra mål med en annan boll innan hans motståndare kan röra ribban, återhämta sig och stoppa honom.

OneForAll3

Varje 1mot1 varar i en minut och sedan ska lagen byta om.
Spelare måste försöka vinna bollen från varandra och tidsskott och avlyssningar.
Här har bollen sparkats bort från anfallaren men spelaren på sidan håller den inne och den första spelaren som reagerar gör mål.