All ut attack.

Om du vill göra fler mål när du spelar hemma, använd det här träningspasset för att lära dina spelare hur man attackerar helt. Den här övningen handlar om att kopiera anfallsstilen från Manchester City, som har ett anfallspartnerskap som förstärks av två anfallande ytter för all-ut attack när de är hemma.

Sätt upp ett område på 40×30 meter med ett mål i varje ände. Vi har använt 18 spelare.

HUR MAN SPELAR DET

Dela upp din trupp i fyra lag om fyra plus två målvakter. Två lag spelar och de andra två väntar i motsatta ändar av planen. Det ena laget börjar på mittlinjen och anfaller målet som försvaras av det andra laget som är i spel. Om det anfallande laget gör mål får de två poäng och om det försvarande laget rensar bollen får de en poäng.
Efter varje attack blir forwards försvarare i slutet motsatt den de attackerade och försvararna byter med laget som väntar på slutet som attackerades. Spelet fortsätter på detta sätt med en serie attacker från början till slut.

Metod
Detta är bra för taktisk medvetenhet och för att få försvaret på baksidan. Snabbt spel av det anfallande laget ger massor av chanser att kreativt skapa lagkamrater eller för individuella målmöjligheter.

AllOutAttack1

1.Spelet börjar med det anfallande laget som måste träna sin taktik för att slå försvaret.
2.Här har laget gått brett och smarta rörelser i straffområdet har skapat utrymme att göra två poäng.

3.Laget som anföll blir det försvarande laget och laget som väntar kommer på anfall.
4.Bra kombinationsspel från de fyra anfallarna har skapat en öppning för en av spelarna att springa på och göra två poäng.
AllOutAttack3
5.Om det försvarande laget kan snappa upp och rensa bollen får de en poäng.